Published On: lun, Iun 17th, 2013

Internship la Palatul Victoria

Remus-PricopieProcesul de selectie va fi unul competitiv. Aplicantii trebuie sa demonstreze ca sunt potriviti pentru acest stagiu, că sunt calificati, ambitiosi si seriosi in activitatile intreprinse la Palatul Victoria.

“Programul de internship lansat de Guvernul Romaniei ofera participantilor sansa unica de a castiga experienta profesionala valoroasa si de a dobandi aptitudini de guvernare. Stagiile de internship desfasurate la Palatul Victoria se intind pe durata a doua luni intre iulie si septembrie, programul urmand sa debuteze pe 15 iulie anul curent. Pentru a participa in cadrul Programului, tinerii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele criterii de eligibilitate: sa detina cetatenia romana; sa aiba varsta de pana la 25 de ani la momentul debutului programului; sa fie studenti ori tineri absolventi ai programelor universitare de licenta; sa cunoasca bine cel putin o limba straina de circulatie internationala; sa aiba cunostinte de baza in domeniul IT, respectiv cunostinte avansate pentru aplicatii la Directia Servicii Online si Design”, a declarat ministrul Marius Pricope.

Candidatilor ce vor fi alesi pentru lista scurta li se vor solicita materiale justificative suplimentare in sprijinul aplicatiei lor. Experienta anterioara in activitati de implicare civica ori programe de voluntariat reprezinta avantaje in procedura de selectie, insa nu sunt obligatorii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-