Published On: mie, Iun 19th, 2013

Instinctul care te defineste, in functie de zodie

w560xh316_Care_sunt_cele_mai_dezvoltate_instincte,_in_functie_de_zodia_taBerbec. Instictul care te defineste cel mai bine este cel de a invinge. Vrei sa fii intotdeauna pe primul loc, sa castigi, sa fii  invingator. Acesta este “motorul” tau si motivatia din spatele actiunilor tale.

Taur. Siguranta si confortul personal sunt instinctele care te definesc cel mai bine. Vei face tot ce iti sta in putinta sa te bucuri de placerile simple ale vietii, pe care poate ca ceilalti le trec cu vederea: mancarea delicioasa, relaxarea, o muzica buna si un camin linistit.

Gemeni. Instinctul zodiei tale care te defineste perfect este cel de a cunoaste. Curiozitatea nativa te indeamna sa investighezi, sa afli cat mai mult, sa stii tot ce se intampla, chiar daca uneori este vorba despre cunostinte care poate nu iti sunt de folos. Pur si simplu nu te poti abtine.

Rac. Dragostea pentru camin si familie reprezinta principalul instinct al zodiei tale care te defineste foarte bine. Toate actiunile tale au undeva intr-un colt al mintii o motivatie legata de familia si caminul tau.

Leu. Nevoia de putere este principalul instinct al semnului tau. Vrei sa detii controlul, sa fii liderul si sa iei decizii in majoritatea aspectelor vietii tale, fie ca este vorba de familie, cercul de prieteni sau locul de munca.

Fecioara. Instinctul care te defineste perfect este cel de a analiza. Observi tot ce se afla in jurul tau, studiezi pana la cel mai mic detaliu si o faci fara sa constientizezi asta. Pur si simplu face parte din natura ta.

Balanta. Nevoia de a interactiona cu oamenii este principalul instinct care te defineste. Te raportezi la ceilalti si ii incluzi in viata ta intr-un mod profund, pe care alte persoane nu-l inteleg.

Scorpion. Instinctul care te defineste este cel de a obtine ceea ce iti doresti. Nevoia ta de a avea toate cele la care visezi este extrem de puternica si adesea iti poate controla viata. Nu renunti niciodata.

Sagetator. Pe tine te defineste cel mai bine instinctul de a explora. Esti in cautarea senzatiilor noi si vrei sa faci descoperiri in orice aspect al vietii tale. Nu poti ramane intr-un singur loc, iar nevoia ta de cunoastere este imensa.

Capricorn. Instinctul care iti defineste zodia este cel de a folosi. Vrei sa beneficiezi de tot ceea ce iti ofera viata, sa folosesti fiecare oportunitate si sa obtii lucrurile la care visezi. Face parte din firea ta si te ajuta foarte mult sa evoluezi.

Varsator. Pentru tine, instinctul definitoriu este cel de a cunoaste. Vrei sa stii cat mai mult, sa ai cunostinte cat mai vaste si sa-ti folosesti ideile. Iti manifesti aceasta atractie pentru informatii in orice aspect al vietii tale.

Pesti. Pentru nativii din zodia pesti, latura spirituala este foarte importanta. Isi ghideaza viata dupa principii bine stabilite, in care cred cu convingere. De aceea, instinctul care le ghideaza viata este credinta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-