Published On: lun, Iun 3rd, 2013

Inspectorul Danielescu ii indeamna pe elevi sa urmeze cursurile Liceului Agricol

Iulian Danielescu -inspector scolar (8) net* In cadrul sedintei Colegiului Prefectural care a avut loc saptamana trecuta, inspectorul scolar general, Iulian Danielescu i-a indemnat pe primarii din judetul Braila sa ii sfatuiasca pe elevii de clasa a VIII-a sa urmeze cursurile Liceului Agricol *

Agricultura este prioritatea numarul unu a consilierilor judeteni in acest an, iar acest lucru  inseamna si oameni calificati in acest domeniu care sa puna in practica ceea ce au invatat in scoala. Inspectorul Danielescu este de parere ca cei mai pregatiti sa urmeze cursurile de agricultura sunt elevii din judet care vor absolvi clasa a VIII-a.

“O rugaminte catre domnii primari. Va rugam sa ne sprijiniti in urmatoarea perioada, pentru ca dumneavoastra cunoasteti absolventi de clasa a VIII-a din teritoriu, sa ii indemnati sa urmeze cursurile Liceului Agricol. Acestia dupa patru ani, cand vor absolvi, isi pot infiinta o microferma din fonduri europene. Incercam pentru acest profil, datorita faptului ca suntem sprijiniti, sa reducem cazarea si mancarea la internatul liceului. O sa incercam sa fie reduceri”, a declarat prof. Iulian Danielescu, inspector scolar general al ISJ Braila.

Presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu a spus ca trebuie promovata agricultura pentru ca Braila este un judet agricol, si  trebuie sa se investeasca in clase specializate in acest domeniu: “Suntem un judet agricol si ne intereseaza agricultura. La Liceul Agricol avem deja doua clase de veterinari si una de horticultura. Noi aici trebuie sa mai venim cu imbunatari si investitii”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-