Published On: mie, Iun 12th, 2013

Incepe cea de-a IV-a editie a Crosului “Ziua Olimpica”

Afis Crosul Ziua Olimpica - 2013* Sambata, 15 iunie, incepand cu ora 08.30, toti brailenii care se simt in forma pot participa la editia a IV-a a Crosului “Ziua Olimpica” *

Crosul “Ziua Olimpica” se va desfasura in Parcul Monument, zona Rondou. Aceasta manifestare sportiva este patronata de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si se desfasoara in toata tara, pe tot parcursul lunii iunie.

La Braila, organizatorii acestui eveniment sunt Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Braila, Primaria Municipiului Braila, Academia Olimpica – filiala Braila, cu sprijinul esential oferit de Inspectoratul Scolar Judetean Braila si Clubul Sportiv Municipal Braila.

Se pot inscrie la acest eveniment elevi de gimnaziu, elevi de liceu, sportivi, alte categorii (cu doua subcategorii de varsta – pana la 40 de ani si peste 40 de ani). Se accepta participanti cu varsta peste 12 ani. Toti alergatorii sub 18 ani trebuie sa prezinte adeverinta medicala cu mentiunea “Apt pentru efort fizic” (individuale sau in tabele comune centralizate la unitatile de invatamant). Cei cu varsta peste 18 ani pot participa la cros daca prezinta adeverinta medicala sau semneaza declaratie pe propria raspundere la momentul startului.

Starturile, in functie de categoriile de varsta, fete si baieti, se vor da la ora 09.00-09.15 de pe aleile din apropierea Stadionului Municipal sau cele care inconjoara Parcul dendrologic, in functie de distantele de alergare, la diferite categorii. Sosirea este comuna, la toate categoriile de alergatori, pe Aleea Parcului.

Toti participantii vor primi o diploma cu semnatura d-lui Jaques Rogge, presedintele Comitetului International Olimpic. Primii 15 participanti ajunsi la linia de sosire, pentru fiecare categorie in parte, vor primi cate un tricou inscriptionat cu insemnele organizatorilor si o diploma cu semnatura d-lui Jaques Rogge, presedintele CIO. Premiile pentru primele 3 locuri, la fiecare categorie si subcategorie, constau in materiale sportive atractive oferite de Primaria Municipiului Braila si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Braila precum si o diploma cu insemnele COSR .

Comentarii

comentariu

About the Author

-