Published On: mar, Iun 11th, 2013

Ialomiteanca disparuta de la domiciliu, gasita decedata intr-un canal

morga-braila-342x210La data de 10 iunie, la orele 14:45, politistii Postului de Politie Comunal Rosiori au fost sesizati, prin apelul de urgenta 112, de catre Vasile N.,in varsta de 39 ani, localnic, cu privire la faptul ca, in aceeasi zi, a gasit un cadavru in canalul de desecare dintre localitatile Ciocile si Iazu.

In baza sesizarii, la fata locului s-a deplasat echipa operativa care a efectuat cercetari si a stabilit ca victima, care se afla in stare avansata de putrefactie, se numeste Stefana M., in varsta de 71 ani, din comuna Amara, judetul Ialomita.

La data de 19 mai 2013, aceasta a fost data in urmarire la nivel national de catre IPJ Ialomita, intrucat familia a declarat-o disparuta de la domiciliu.

“Cea in cauza a fost recunoscuta de familia si rudele ei, care s-au deplasat la fata locului. Cadavrul a fost transportat la morga in vederea efectuarii necropsiei si in cauza a fost intocmit dosar penal in vederea clarificarii imprejurarilor in care a decedat victima”, a declarat inspector principal de politie, Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-