Published On: vin, Iun 21st, 2013

Hot de lantisoare, prins de politistii braileni

DSC_0021In urma cercetarilor efectuate de judiciaristi de la Biroul de Investigatii Criminale, din cadrul Politiei Municipiului Braila politistii au retinut astazi un barbat care talharea femei, distragandu-le atentia si smulgandu-le lantisoarele pe care acestea le purtau la gat.

Acesta se numeste Marius G., in varsta de 37 ani, domiciliat in comuna Movila Miresii, din judetul Braila, care a fost depistat pe raza municipiului si caruia i s-a probat ca, in zilele de 14 si 16 iunie si astazi, la orele 8:40, a smuls de la gatul unor femei doua lantisoare din aur si de la a treia un pandantiv, toate infractiunile fiind savarsite in zona strazii Rosiori, din municipiu.

In urma probatoriului administrat si a investigatiilor efectuate in teren, politistii au recuperat toate bunurile sustrase, in valoare totala de aproximativ 3.000 de lei.

La momentul depistarii, acesta avea asupra lui suma de 155 de lei, provenita din vanzarea pandantivului si, intr-o punga, obiecte de imbracaminte pe care le purtase in ziua comiterii celei de-a doua talharii.

Fata de acesta s-a dispus inceperea urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie si, astazi, va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila cu propunere de arestare preventiva.

“Atragem atentia cetatenilor sa nu poarte, provocator, bijuterii sau alte accesorii valoroase, sa evite sa le poarte, mai ales daca au mainile ocupate cu bagaje, sa evite aleile sau locurile mai izolate sau cu vegetatie abundenta si sa nu cumpere diverse bunuri de valoare de la persoane necunoscute, la preturi mici, deoarece pot proveni din savarsirea unor infractiuni”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtatorul de cuvant al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-