Published On: vin, Iun 7th, 2013

Gh. Bunea Stancu: “Unii s-au nascut circuland pe sens unic, numai drepturi au, cu obligatiile stau mai prost!”

stancu cjIntrebat in cadrul unei conferinte de presa daca exista posibilitatea ca USL sa se rupa, presedintele PSD, Gheorghe Bunea Stancu a declarat ca Partidul National Liberal nu are niciun interes sa plece, cel putin pana la alegerile prezidentiale.

“Nu-i convine PNL-ului situatia de a se rupe din USL, in conditiile in care nu s-au consumat alegerile prezidentiale. Exista o intelegere in USL ca PSD a luat functia de prim ministru, iar PNL sa ia functia de presedinte in urma protocolului si intelegerii care a avut loc la acel Congres, in care s-a iesit cu aceasta propunere si de o parte si de alta. Prima parte s-a consumat, Victor Ponta este prim ministru al Romaniei si-a format Guvernul. Urmeaza partea a doua cand cei de la Partidul National Liberal trebuie sa primeasca nominalizarea pentru domnul Crin Antonescu, pentru functia de presedinte. Sunt multe discutii si daca am sta sa ne aplecam asupra lor, probabil ca am sta toata ziua certati, pentru ca unii s-au nascut circuland pe sens unic, numai drepturi au, cu obligatiile stau mai prost!”, a declarat Gheorghe Bunea Stancu.

Presedintele PSD considera ca liberalii au un rol important atat in protocolul USL cat si la guveranre, motiv pentru care ii este greu sa creada ca acestia si-ar dori scindarea USL-ului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-