Published On: vin, Iun 14th, 2013

Gest socat: Un brailean s-a aruncat de la etajul al treilea

Share This
Tags

spitalul judetean brailaUn tanar din Braila, in varsta de 28 de ani, a încercat, ieri, sa isi incheie socotelile cu viata. Acesta a decis sa se arunce in gol de la etajul al treilea al blocului în care locuia.

Incidentul a avut loc ieri, in jurul orei 13.30, intr-un bloc de pe Bulevardul Dorobanti.

Se pare ca barbatul a decis sa isi incheie socotelile cu viata, aruncandu-se la de etajul al treilea al blocului. Barbatul a scapat cu viata deoarece a cazut pe vita-de-vie din fata blocului, ceea ce a atenuat impactul.

Din primele cercetari se pare ca barbatul nu este la prima tentativa. Avand grave probleme psihice, tanarul mai are la activ alte doua tentative de suicid.

Vecinii au sunat de urgenta la 112, iar la fata locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean Braila, pentru a primi îngrijiri medicale. Barbatul a fost transportat cu ambulanta la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean Braila, unde i-au fost facute investigatii amanuntite si i s-au acordat îngrijiri medicale.

“In baza sesizarii, in cauza a fost constituit un colectiv format din politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale- linia de munca „Violenta”, care s-a deplasat la fata locului si a stabilit ca tanarul, in urma unui conflict cu mama lui, a intentionat sa se sinucida, aruncandu-se de la balconul locuintei. In urma impactului cu solul, se pare ca victima a suferit contuzii la cap si coloana vertebrala”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-