Published On: mie, Iun 19th, 2013

Gasit mort in spatele unui bloc

morga-braila-342x210Azi-noapte, la orele 2:00, personalul de serviciu din cadrul Politiei Municipiului a fost sesizat telefonic de Stefanit G., din municipiu, despre faptul ca a auzit un zgomot puternic in spatele blocului in care locuieste, pe strada Tineretului, si, iesind pe balcon, a vazut cazut pe alee un barbat necunoscut, fiind posibil sa fi cazut de pe blocul de vis-a-vis.

Politisti de la Biroul de Investigatii Criminale s-au deplasat imediat in locul indicat si au stabilit ca este vorba despre un tanar necunoscut, decedat, in varsta de circa 35-37 de ani, inaltime 1,71 m, constitutie astenica, par saten, tuns normal, marime medie, aspect neingrijit, parand a face parte din randul persoanelor fara adapost. Acesta era imbracat cu o pereche de blue-jeans si incaltat cu tenisi sport albi.

“Pe cadavru au fost identificate o leziune produsa prin zgariere, pornind de la nivelul umarului stang, in diagonala, pana la nivelul abdomenului, si multiple leziuni la nivelul capului. Pe acoperisul altui bloc din apropiere au fost gasite o camasa alba, cu maneca scurta si o sapca neagra cu cozoroc, din material textil. Cadavrul a fost transportat la morga pentru efectuarea necropsiei. In cauza s-a intocmit dosar penal si se continua cercetarile pentru identificarea tanarului si stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care acesta a decedat”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-