Published On: lun, Iun 10th, 2013

Gala premiilor “Karaoke Star”

karaoke* Vineri seara, incepand cu ora 18.00, a avut loc finala concursului de interpretare muzica usoara si populara “Karaoke Star”, editia a VIII-a *

Sute de braileni s-au adunat vineri seara la Casa Tineretului din Braila pentru a asista la gala de premiere a concursului “Karaoke Star-Vedeta pentru o zi”.

La sectiunea Muzica populara cea mai mare nota din partea juriului a obtinut-o Raluca Aliman, in varsta 21 de ani, studenta la Facultatea de Inginerie din Braila. Pe locul doi s-a situat Adriana Smeianu, din comuna Victoria, eleva la Colegiul National “Ana Aslan”, in clasa a XII-a. Marta Oprea a ocupat locul III. Aceasta este  eleva a Liceului de Arta “Hariclea Darclee”. Mentiuni au primit Lucica Mocanu, de meserie confectionera, si Andrei Anastase, elev al Liceului de Arta.

La sectiunea Muzica usoara, primul loc l-a castigat Bianca Gheorghe, eleva in anul I la Scoala Populara de Arte “Vespasian Lungu”. Pe locul II, s-a situat Adriana Smeianu, iar pe locul III Cristian Piron, in varsta 16 ani, elev in clasa a X-a. Mentiuni au primit Liviu Mihaita Stan, de 24 de ani, elev in anul III la clasa de muzica usoara a Scolii de Arte Vespasian Lungu”, si Andrei Sima, elev in clasa a X-a a Colegiului National “Gh. M. Murgoci”.

Concursul a fost prezentat de directorul Directiei de Cultura a Primariei Braila, Camelia Gusatu, si presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu. Juriul concursului a fost format din primarul Brailei, Aurel Simionescu , presedinte si membrii Nicu Filote, secretar CJ, Ionel Filip, director adjunct al Liceului “Hariclea Darclee”, Petrea Gogu, comandantul muzicii militare Garnizoana Braila si Adriana Toma, profesoara a Liceului de Arta “Hariclea Darclee”.

Au fost premiati 11 spectatori prin tragerea la sorti a taloanelor primite, completate si introduse intr-o urna de catre spectatori si 12 telespectatori. Printre cei premiati, la categoria telespectatori amintim: Paraschivescu Traian din Braila si  Ranceanu Luminita din Braila, care au castigat cate un aparat foto, Cocias Silvia, Miron Stan, Taflon Gigi Ionel toti din Braila, care au castigat cate o tableta. Bratu Nicu din Galati a castigat un LCD, iar Picioc Eleftina din Braila a primit un laptop. La sectiunea spectatori au castigat cate un DVD, Dima Savica si Piron Ioan Adrian, ambii din Braila.

Evenimentul s-a incheiat cu un concert al cunoscutul artist CRBL. Acesta a sustinut un recital pentru toti cei prezenti, unde a cantat melodii renumite, dar si piese noi.

Comentarii

comentariu

About the Author

-