Published On: lun, Iun 3rd, 2013

Gabriela Bianca Gheorghe a castigat concursul Mirunette Language Competition

SAMSUNG* Eleva Colegiului Gh. M. Murgoci a castigat o tabara in Marea Britanie *

Prima editie a concursului Mirunette Language Competition a ajuns la final. Pe 1 iunie 2013, de Ziua Copiilor, Mirunette International Education si-a desemnat castigatorii.

Concursul s-a desfasurat in perioada 1 februarie – 1 iunie, iar concurentii au fost nevoiti sa faca un test grila in limba engleza, tip Cambridge, pentru nivel intermediar si au trimis un eseu de 150-200 cuvinte – un comentariu, interpretare in limba engleza la un text dat.

Corectarea si evaluarea s-a facut de catre o comisie formata de reprezentanti Mirunette International Education si partenerii de concurs ai acesteia. In urmatoarea etapa concurentii au fost invitati sa sustina un interviu in limba engleza, urmare a caruia s-au desemnat castigatorii.

Primul loc de pe podium a fost ocupat de brailenca, Gabriela Bianca Ghoerghe, eleva la Colegiul National Gh. Munteanu Murgoci. Tanara eleva este fiica directorului executiv de la HC Dunarea Braila, Stefan Gheorghe. Bianca a castigat o tabera internationala de limba engleza, in Marea Britanie la Universitatea Oxford pe o perioada de 2 saptamani, 28.07 – 11.08.2013.

Bianca GheorghePe locul II s-a clasat Ana Popescu in varsta de 15 ani din Bucuresti, iar pe locul III s-au clasat Ruxandra Toma, in varsta de 17 ani din Campina si Andrada Tomoni de 16 ani din Hateg.

Festivitatea de premiere a avut loc la Muzeul Antipa unde alaturi de participanti au fost si parintii dar si profesori. Concurentii au primit diplome si premii dar si trofee.

Cu o experienta de 10 ani in organizarea de tabere internationale, precum si in consilierea educationala pentru studii in Marea Britanie, Mirunette International Education a initiat acest concurs cu scopul de a descoperi si premia noi talente in domeniul limbii, literaturii si culturii britanice.

Comentarii

comentariu

About the Author

-