Published On: mie, Iun 5th, 2013

Gabriel Musceleanu isi pastreaza functia de consilier

SONY DSCCel putin pentru perioada imediat urmatoare, Musceleanu poate sta linistit in fotoliul de consilier judetean. Presedintele CJ, Ghorghe Bunea Stancu a declarat ca nu se poate vorbi de o excludere a lui Musceleanu, pana cand acesta nu va fi exclus definiv din partid. Decizia trebuie sa vina din partea conducerii centrale a PPDD.

La momentul in care Consiliul Judetean va intra in posesia deciziei, se va realiza un proiect de hotarare prin care sa se decida incetarea inainte de termen a mandatului de consilier judetean, pe numele lui Gabriel Musceleanu.

“Avem o adresa primita de la Partidul Poporului – Dan Diaconescu, Organizatia Braila, semnata de presedintele interimar, Marioara Nistor. Prin prezenta va informam ca sanctiunea aplicata domnului Musceleanu Monu Gabriel, prin care si-a pierdut calitatea de membru al PP-DD, este definitiva si irevocabila”, a citit presedintele CJ Ghorghe Bunea Stancu, facand mentiunea ca aceasta adresa nu are nicio valoare, atata timp cat nu vine din partea organizatiei centrale a PP-DD.

Comentarii

comentariu

About the Author

-