Published On: vin, Iun 28th, 2013

FRH organizeaza turneul de baraj pentru promovarea in Liga Nationala

handball-the-ballPentru completarea locurilor din Liga Nationala si nume pana la 12 echipe si solutionarea cazului in care una sau mai multe echipe cu drept de participare in Liga Nationala nu se inscriu sau se retrag inainte de inceperea competitiei, in perioada 08–10.07.’13 Federatia Romana Handbal organizeaza la Bucuresti, Sala L. Grigorescu, Turneul de baraj pentru promovarea in Liga Nationala la feminin si masculin.

Au drept de participare echipele retrogradate din Liga Nationala si echipele clasate pe locul doi in seriile Diviziei A care au drept de promovare, mai putin echipele de juniori si echipele cluburilor din Liga Nationala.

Daca o echipa din Divizia A nu se inscrie la Turneul de baraj, locul acesteia poate fi luat de urmatoarea clasata.

Sportivilor ale caror contracte si-au incheiat valabilitatea dupa terminarea Ligii nationale sau Diviziei A, li se acorda drept de joc la Turneul de baraj pentru promovarea in Liga Nationala.

Nu au drept de joc sportivii care s-au transferat de la alte echipe la echipele participante Daca echipa care si-a castigat dreptul de a se inscrie in Liga Nationala nu indeplineste cerintele de participare, locurile acestei va fi luat de urmatoarea clasata la Turneul de baraj.

Programul jocurilor se va stabili conform Tabelei Berger, numerele de ordine fiind : nr. 1 – loc 11 Liga Nationala, nr. 2 – loc 12 Liga Nationala, nr. 3 – una din locurile 2-4 din Divizia A seria Est si nr. 4 – una din locurile 2-4 din Divizia A seria Vest.

Comentarii

comentariu

About the Author

-