Published On: lun, Iun 10th, 2013

Fotbalistii de la LPS Braila sunt vicecampioni nationali

Fotbal fotoFotbalistii de la LPS Braila au castigat etapa zonala din cadrul ONSS si si-au consolidat astfel un loc la turneul final de fotbal intre licee.

Tureneul de fotbal intre licee a avut loc la Targu Jiu, in perioada 7-9 iunie 2013, si au participat opt echipe, reprezentante ale judetelor Neamt, Arad, Braila, Prahova, Arges, Bihor, Mures si municipiului Bucuresti.

In semifinala LPS Braila a jucat contra celor de la LPS Roman. Scorul era 1-1 dar din cauza conditiilor metreorologice nefaste, meciul a fost mutat in sala, lucru care a avantajat echipa braileana, castigand meciul si ajungand in marea finala.

Duminica, LPS Braila si LPS Roman se intalneau in meciul decisiv, cu trofeul pe masa. Cele doua echipe se mai intalnisera si in grupe iar meciul se terminase nedecis, 2-2. In finala, cei de la LPS Arad au marcat de trei ori si brailenilor le-a fost greu sa mai recupereze. Cu toate ca si echipa de la LPS Braila a inscris doua goluri, aradenii si-au consolidat pozitia a II-a si au declansat hora bucuriei in sala de la Targu Jiu. Inspectoratul Scolar Judetean Gorj a premiat echipele cu medalii, cupe si diplome

Echipa condusa de profesorul Catalin Teodor s-a clasat pe pozitia a II-a, devenind astfel vicecampiona nationala la sportul rege. Turneul de fotbal din cadrul ONSS a fost castigat de LPS Arad si au devenit campioni nationali la fotbal. Podiumul a fost inchis de echipa celor de la LPS Roman, care a ocupat pozitia a III-a.

Echipa LPS Braila este alcatuita din Zaharia S.,Radu L.,Bogdan I.,Rosiu M., Punga G.,Ghe. M.,Cazan D.,Ianculescu D.,Avram I. Si Muresanu L., elevi ai cls.a XII-a D, acestia fiind condusi de profesorul Catalin Teodor.

Clasamentul final:

1.)LPS Arad

2.)LPS Braila

3.)LPS Roman

4.)Colegiul “O.Goga”Bihor

5.)Lic. “Sf.Pantelimon” Bucuresti

6.)Lic.’V.Slavescu” Arges

7.)Lps Tg.Mures

 8.)Colegiul “D.Cantemir” Breaza.

Comentarii

comentariu

About the Author

-