Published On: mie, Iun 5th, 2013

Fiul lui Sorin Ovidiu Balan implicat intr-un caz de evaziune fiscala

SONY DSCCinci perchezitii au avut loc, in aceasta dimineata, in Capitala la locuintele unor suspecti de evaziune fiscala. Potrivit anchetatorilor, statul roman a fost prejudiciat cu peste 3 milioane de lei, prin angajarea la negru a unor bodyguarzi.

In acest caz este vizat si Alexandru Ion Balan, fiul fostului candidat PPDD la Primaria Braila si la alegerile Parlamentare in 2012 Sorin Ovidiu Balan, administrator al unei firme de paza, prin intermediul careia a achizitionat echipamente in cantitati foarte mari comparativ cu numarul angajatilor si a inregistrat in casa facturi fictive care nu depaseau 5.000 de lei. Prejudiciul estimat in acest caz se ridica la aproximativ un milion de dolari.

“Politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, cu sprijinul Serviciului pentru Actiuni Speciale si al colegilor de la Sectorul 6, descind la domiciliile unor persoane suspectate ca fiind implicate in savârsirea unor infractiuni de evaziune fiscala. Se efectueaza cinci perchezitii domiciliare, 25 de verificari la obiectivele monitorizate de catre o societate comerciala din Capitala si pun in executare trei mandate de aducere, pe linia prevenirii si combaterii infractiunilor de evaziune fiscala si munca la negru in domeniul firmelor de paza si protectie. Verificarile vizeaza identificarea persoanelor care efectueaza paza obiectivelor, existenta contractelor de munca si inregistrarea acestora la ITM, precum si existenta atestatelor profesionale pentru fiecare angajat”, informeaza Politia Capitalei, intr-un comunicat de presa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-