Published On: Soare, Iun 23rd, 2013

Fiica lui Victor Piturca s-a casatorit

piturca* Claudia, fata selectionerului Piturca, in varsta de 33 ani, s-a casatorit religios cu iubitul ei, Mihai Naboiu, cu care are un copil de doi ani *

Victor Piturca si zeci de apropiati ai familiei sale au participat la ceremonia religioasa de la Biserica Elefterie din Capitala, unde fiica sa si-a unit destinul cu cel al craioveanului Mihai Naboiu.

Desi, din cauza iubirii celor doi, Claudia si selectionerul nationalei de fotbal a Romaniei au avut dispute aprinse, pentru ca Piturca nu l-a vrut in familia sa, ieri, socrul mic si-a facut aparitia la ceremonia religioasa de la Biserica Sfantul Elefterie din Capitala.

Cosmin Olaroiu, nasul mirilor, a venit insotit de sotia, Luminita, si fiul lor, Daniel. Cei doi s-au imbracat in sacouri albe si au stat alaturi de rudele lor prin alianta.

Socrul mic s-a remarcat prin tinuta iesita din protocol, caci nu avea cravata.De cealalta parte, nasii Claudiei si ai lui Mihai, antrenorul Cosmin Olaroiu si sotia lui, au aratat impecabil si pareau foarte bine dispusi. Cei prezenti la eveniment au remarcat “raceala” cu care Piti si-a tratat fiica, el petrecandu- si timpul la biserica alaturi de nepotelul lui de doi ani.

Apropiati ai celor doi au povestit ca selectionerul nu s-a implicat deloc in pregatirile petrecerii care a avut loc la Hotelul Marriott din Bucuresti. Nasul Oli a platit nunta, cumparand pana si rochia de mireasa din Italia pentru Claudia.

Comentarii

comentariu

About the Author

-