Published On: sâm, Iun 8th, 2013

Fara Oltchim in Liga Campionilor

Oltchim campioana 2013* Campioana nu s-a inscris pana acum nici in Liga Nationala *

Campioana Romaniei, Oltchim Ramnicu Valcea nu va participa in sezonul 2013-2014 in Liga Campionilor, conducerea anuntand deja acest lucru.

Daca saptamana trecuta surse din interiorul clubului valcean spuneau ca echipa s-a inscris in Liga Campionilor si ca se cauta sponsori, declaratia vicepresedintelui Andrei Luca spulbera orice barfa.

“Termenul-limita la EHF este de 11 iunie. Noi am sperat ca vom gasi o solutie financiara pana in 10 iunie, dar a devenit clar ca nu vom avea sprijinul financiar de care avem nevoie. Astfel ca, echipa nu va participa in Liga Campionilor, am si anuntat federatia europeana”, a declarat Luca.

Problemele Oltchimului nu se incheie aici. Campioana Romaniei nu s-a inscris pana acum nici in Liga Nationala, pentru sezonul competitional 2013-2014, avand termen limita sfarsitul lunii iunie. “Cat despre Liga Nationala, nu pot spune nimic acum. Termenul de inscriere este de 30 iunie, conform anuntului FRH, iar pana atunci incercam sa facem pas cu pas totul”, a declarat Luca, conform Mediafax.

EHF nu a anuntat inca echipele participante si plasarea lor in urnele valorice, intre care se vor afla si unele pe baza de wild-card, dar Romania nu va putea substiui absenta Oltchimului cu un alt club. Romania pierde astfel un loc de Liga Campionilor, chiar cel calificant in faza grupelor, si va fi reprezentata doar de vicecampioana HCM Baia Mare, in turul preliminar.

Comentarii

comentariu

About the Author

-