Published On: mar, Iun 4th, 2013

EXCLUSIVITATE: Seful primarilor din judet imobilizat la pat dupa un atac cerebral. Edilii sunt socati

stefanMoise copyStefan Moise, primarul comunei Tufesti, cel mai vechi edil de comuna din judetul Braila, a fost transportat, ieri seara, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean, dupa ce a suferit un atac cerebral. Din primele informatii, se pare ca edilul avea probleme de sanatate si a neglijat tratarea acestora. Gospodarul comunei Tufesti este si Presedintele Asociatiei Judetene a Comunelor.

Aflat la al saselea mandat de primar, Moise, in varsta de 59 ani, a fost ales in anul 2012 secretar al Regiunii Sud-Est din cadrul Asociatiei Comunelor din Romania. Edilul a participat alaturi de presedintele CJ Braila, Gh. Bunea Stancu si primarul Brailei, Aurel Simionescu la intalnirea Consiliului de Dezvoltare Regionala desfasurata Tulcea, la sfarsitul lunii mai.

“Se afla inca sub supraveghere stricta a medicilor. Au trecut de abia 24 de ore, i-a scazut tensiunea arteriala, a inceput sa vorbeasca, insa trebuie sa stea imobilizat la pat. Avea probleme cu sanatatea, insa le-a cam neglijat si a si muncit foarte mult in ultima vreme”, ne-a declarat fiul edilului, Sorin Moise, directorul executiv al Oficiului Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit Braila.

Primarii din judet sunt alaturi de colegul lor

Primarii comunelor din judet sunt alaturi de Stefan Moise, pe care il descriu a fi o persoana sincera, sociabila si un familist convins. Ion Craciun, Dumitru Panturu, Stan Malinche, Gicu Davidescu ne-au declarat ca sunt socati de veste si ca este un om de o calitate morala deosebita.

”Sa fie sanatos, e un coleg bun, m-am inteles mereu foarte bine cu el, chiar imi pare rau. Ii urez insanatosire grabnica. Sincer, primarii sunt prosti. Recunosc si eu sunt prost. Faci treaba pentru comunitate si uite cum ajungi”, ne-a declarat Ion Craciun, primarul Chiscaniului.
“Sunt socat de vestea pe care mi-o dati. Ne-am inteles foarte bine de fiecare data, pentru ca nu am tinut cont de culoarea politica. Stefan este un primar bun, cu o vasta experienta, un familist convins, o persoana care a tinut cu locuitorii comunei. Stiam ca are probleme cardiace de 2 ani, dar mi-a zis ca a fost la Bucuresti pentru a se opera. Sper ca se va insanatosi grabnic”, a precizat edilul de la Movila Miresii, Dumitru Panturu.
“M-ati lasat fara aer. Eu am o impresie foarte buna despre dumnealui, il cunosc de pe bancile facultatii. Acum 2-3 ani a mai avut un preinfarct, este un om de calitate deosebita. Cel mai vechi primar din judetul nostru si am un respect deosebit fata de el. Ii urez multa sanatate”, a mentionat Malinche Stan, primarul comunei Gropeni.
“Am o relatie foarte buna cu el, mai ales ca il cunosc dinainte de a fi primar. Este un om deosebit, de o calitate deosebita. Sunt chiar foarte apropiat de el, suntem prieteni buni. Maine o sa il vizitez la spital”, ne-a declarat Gigu Davidescu, edilul comunei Tichilesti, un bun prieten al lui Stefan Moise.

Comentarii

comentariu

About the Author