Published On: mie, Iun 12th, 2013

EXCLUSIVITATE: Lacramioara Stan a semnat cu HC Dunarea

Share This
Tags

lacramioara stan* HC Dunarea Braila s-a inteles ieri, in cadrul licitatiei care a avut loc la sediul Federatiei Romane de Handbal, cu tanarul portar al celor de la Oltchim, Lacramioara Stan *

Aflat la Bucuresti pentru licitatie, directorul general de la HC Dunarea s-a inteles ieri cu Lacramioara Stan, urmand ca aceasta sa semneze cu HC Dunarea.
“Am fost ieri la licitatie la Bucuresti si am optat sa o luam pe Lacramioara Stan, portarul celor de la Oltchim. Am inteles ca unele ziare au relatat faptul ca HC Dunarea s-ar fi inteles si cu Constantinescu si Cicic insa tin sa clarific aceasta problema si sa declar oficial ca HC Dunarea nu s-a inteles cu niciuna dintre cele doua jucatoare de la CSS Caracal. In ceea ce o priveste pe Lacramioara Stan, am avut discutii ieri si urmeaza ca in curand intelegerea sa fie si pe hartie”, a declarat directorul general de la HC Dunarea, Stefan Gheorghe.
Lacramioara Stan a debutat la CSS Slobozia, echipa cu care s-a calificat in semifinalele Campionatului de Junioare III, in 2008. In 2012, ea s-a transferat la National Ramnicu Valcea, echipa care evolueaza in Divizia A, si a devenit jucatoare a Centrului National de Excelenta din Ramnicu Valcea. In februarie 2013, pentru a suplini plecarea portaritei Amandine Leynaud, Lacramioara Stan a fost cooptata in lotul CS Oltchim Ramnicu Valcea. Ea a capatat dubla legitimare, putand evolua atat pentru Oltchim cat si pentru National.
Stan a fost convocata prima data in 2010 la echipa nationala de junioare a Romaniei, pentru care, pana in august 2012, a jucat in 23 de meciuri.
In 2012, Lacramioara Stan a fost declarata handbalista anului in municipiul Slobozia.

Comentarii

comentariu

About the Author

-