Published On: joi, Iun 20th, 2013

Zaharescu: “S-a discutat numirea lui Obreja. Publicarea in Monitorul Oficial mai poate dura”

andrei zaharescuPurtatorul de cuvant al Guvernului Romaniei, Andrei Zaharescu, a declarat in exclusivitate pentru Infobraila ca numirea lui Gheorghi Obreja in functia de prefect al judetului Braila a fost discutata in sedinta din 19 iunie.

“Da, a fost discutata numirea. Ministerul de Interne a venit cu propunerea, ei isi asuma. Acum totul depinde de Secretariatul General al Guvernului, care trimite decizia la Monitorul Oficial. Nu pot sa comentez aceasta intarziere”, ne-a precizat Andrei Zaharescu.

In sedinta Guvernului din 19 iunie, fostul lider al filialei Braila a Partidului Conservator, Gheorghi Obreja, a fost numit in functia de prefect al Brailei.

Numirea vine dupa un amplu scandal mediatic care l-a avut in centru pe Obreja, cel care a incercat sa isi obtina statutul de functionar public angajandu-se ca politist comunitar in comuna brasoveana Tarlungeni. Schimbarea Mihaelei Marcu, unul dintre cei mai buni prefecti pe care i-a avut Braila, a fost adusa in discutie, imediat dupa ce fostul senator PP-DD, Mihai Danut a preluat conducerea Partidului Conservator Braila.

Veronica Macri, fost director al Agentiei Judeteane pentru Prestatii Sociale, va fi noul subprefect.

Comentarii

comentariu

About the Author