Published On: joi, Iun 13th, 2013

Procesul “fantoma” de la ICCJ. Caruz: “Nu e nici un proces”. Infobraila: “Ba este, domnule Caruz!”

caruzAcum trei zile pe masa judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a ajuns dosarul nr. 12735/1748/2012, in care petent este SC. Complexul de Porci SA. Braila, iar intimat Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR). Procesul se incadreaza ca materie juridica in contencios administrativ si fiscal, judecandu-se pe fond.

Contactat telefonic, omul de afaceri brailean Gheorghe Caruz, patronul SC. Complexul de Porci SA. , ne-a declarat cu degajare si extrem de categoric ca acest proces NU EXISTA.

“Nu e domnule nici un proces, nu exista. Cine stie cine a pus sa apara. Ce daca e pe site-ul Inaltei Curti. Nu exista, nu avem proces cu CNADNR”, a precizat Caruz.

Pe langa faptul ca dosarul chiar a ajuns la ICCJ, procesul a trecut prin mai multe faze.

In data de 11 aprilie 2013, la Judecatoria Cornetu, judetul Ilfov, dosarul a fost scos de pe rolul acestei instante. Dosarul a fost trimis, pe cale administrativa, spre solutionare Judecatoriei Braila. Iar de aici a ajuns la Inalta Curte.

Desi, fostul presedinte al Patronatului Roman al Carnii de Porc, Gheorghe Caruz, neaga existenta unui proces intre Complexul de Porci Braila si CNADNR, surse din Compania Nationala ne-au mentionat ca este vorba despre contestarea unei contraventii legate de tariful de utilizare si trecere pe reteaua de drumuri nationale din Romania.

Recent, Caruz si-a anuntat retragerea din functia de vicepresedinte al filialei PNL Braila, lansand acuzatii grave la adresa unor institutii publice din Braila. Afaceristul a vorbit despre santaj si discriminare, aratandu-l cu degetul pe Gabriel Ciochina, directorul DSP Braila, care ar fi savarsit un abuz politic atunci cand a inchis sectia de producere si imbuteliere a apei carbogazoase “Cristalul Dunarii”, produsa de Soroli Cola.

 

Comentarii

comentariu

About the Author