Published On: Soare, Iun 16th, 2013

AUDIO EXCLUSIV: Infobraila prezinta dovada care anuleaza concursul de la TMF

Simona-Draghincescu-1In cadrul ultimei conferinte de presa, primarul Brailei, Aurel Simionescu a declarat ca va anula concursul pentru postul de manager al Teatrului Maria Filotti, daca se va demonstra ca regulamentul de desfasurare a fost incalcat.

Infobraila va prezinta in exclusivitate o inregistrare audio in care presedintele comisiei de evaluare a concursului pentru ocuparea functiei de manager al Teatrului Maria Filotti incalca in mod clar punctul 3 din regulamentul aprobat de Consiliul Local Municipal, in care este precizat faptul ca: “Candidaturile (dosarele, proiectele de management si identitatea candidatilor) beneficiaza de confidentialitate pana la aducerea la cunostinta publica a rezultatelor concursurilor”.

In materialul audio, Simona Draghincescu ofera informatii despre candidati, chiar in timp ce se desfasurau lucrarile comisiei.

“Iote bine, pe la teatru pe aici.  Ma am pus notele, da. Patru nu au intrat in zona de evaluare pentru ca nu au indeplinit conditiile stabilite in… Dar mai are, iti explic, nu pot acum. In primul rand nu trebuia. Deci nu pot la telefon sa-ti spun. Deci s-a calificat Coman, ala cu S… Sabados si una Dumitrescu, Dumitrache nu stiu cum. Eu am dat 8, 7 si ceva, nu stiu cat dadusem eu, ailalti au dat mai mult”, marturiseste Simona Draghincescu in inregistrarea audio.

Asteptam reactia primarului Aurel Simionescu si a opiniei publice in acest caz.

Comentarii

comentariu

About the Author

-