Published On: mar, Iun 11th, 2013

Examenul de la TMF, o parodie de prost gust

Share This
Tags

simona fbPrimele informatii despre noul director al Teatrului Maria Filotti au venit pe surse. Lucian Sabados fiind favorit in acest sens, in ciuda faptului ca au existat foarte multe discutii in legatura cu confidentialitatea concursului, presa neavand acces la interviuri. Daca ieri seara nu se stia oficial rezultatul concursului, presedintele comisiei a postat astazi pe Facebook un mesaj ironic.

“Gata, am terminat cu interviul de la Teatrul Maria Filotti ! Se pare ca rezultatul il stiti … :) In rest … sunt foarte bine, nu ma mai deranjeaza asa tare genunchiul operat si ma pregatesc sa merg la DNA sau pe la Parchet (nu prea cred ca acesta stie care sunt competentele) ca asa m-a amenintat unul dintre candidatii de la Teatru care a pierdut, desigur … ma rog , undeva pe acolo ! Daca ar fi castigat probabil ca acum eram “Zana Zanelor si competenta competentelor ” .. asa ma duc la DNA :D :D OK, o sa merg si acolo , ce-o sa fac, m-oi intoarce eu si de acolo, :D ca n-o fi un cap de tara, nu ? ATAT TIMP cat stiu ca am fost corecta, nu am facut NIMIC, TOTUL a fost transparent si poate fi demonstrat cu documente … o sa-mi faca placere sa merg si sa ii cunosc pe politisti sau procurorii DNA sau Parchetului de pe langa Tribunalul Braila :D Exista insa si reversul medaliei la sfarsit … Cred ca o sa-mi “angajez” si un “avocat” .. :) cu “veleitati de artist” poate i-o “incanta” pe procurori … :) sau poate le-o canta mai mult decat incanta.. :D”, asa arata prima declaratie postata pe Facebook, de catre presedintele Comisiei de evaluare a concursului de ocupare a functiei de manager, al Teatrului Maria Filotti.draghincescu vs coman

Mesajul postat de Simona Draghincescu pe reteaua de socializare vine ca raspuns la afirmatiile lui Georgiu Coman, unul din candidatii la conducerea TMF. Coman a atras atentia ieri asupra faptului ca exista o clauza de confidentialitate, iar daca s-a aflat numele castigatorului inseamna ca aceasta a fost incalcata: “Poate va ganditi domnilor de la Obiectiv si ce anume veti declara la Directia Natională Anticoruptie pentru ca ati dat stirea pe ”surse” inainte ca noi cei care am concurat sa stim rezultatul si notele, asta in conditiile in care toti membrii comisiei au semnat contracte de confidentialitate !!!”

In urmatoarele zile se vor depune si solutiona contestatiile, un motiv in plus pentru ca acest schimb de replici sa nu se opreasca aici.

Comentarii

comentariu

About the Author

-