Published On: mie, Iun 26th, 2013

Eugen Badalan nu mai este cetatean de onoare

Share This
Tags

BADALAN NETPrin Hotararea Consiliului Local Municipal Nr.180 din 27 noiembrie 2002, Eugen Badalan a fost declarat Cetatean de Onoare al Brailei, ca urmare a succesului in planul carierei sale militare.

Fostul deputat PDL a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu suspendare, cauza care a dus la retragerea titlului onorific de “Cetatean de onoare”.

Consilierul local, Simona Draghincescu a initiat un proiect de hotarare in care cere retragerea titlului de “Cetatean de onoare” a lui Badalan, proiect care s-a aflat astazi pe ordinea de zi de la Consiliul Local Municipal.

Pana sa ajunga sa fie votat de consilieri, primarul Municipiului Braila a anuntat faptul ca Eugen Badalan a inainitat o cerere catre Primarie prin care a a anuntat ca renunta la acest titlu.

Cu toate ca a fost initiatoarea acestui proiect si a sustinut cu tarie sa-i fie retras tilului lui Badalan, Simona Draghincescu a declarat astazi ca in pofida celor intamplate ea il considera in continuare pe Badalan un om de onoare. “Eu stiam ca domnul Badalan este un domn de onoare, tocmai din acest motiv nu inteleg de ce nu a facut acest lucru de la inceput”, a declarat Draghincescu.

Astazi in sedinta de la CLM, consilierii au votat in unanimitate proiectul privind retragerea titlului de cetatean de onoare al lui Eugen Badalan.

Comentarii

comentariu

About the Author

-