Published On: vin, Iun 14th, 2013

Elevii de clasa a VIII-a incheie azi cursurile

elevi-teze-bac-II* Toti elevii de clasa a VIII-a care se pregatesc sa sustina Evaluarea Nationala in perioada 25-27 iunie 2013, termina azi cursurile *

Potrivit calendarului Ministerului Educatiei, astazi este ultima zi de scoala pentru elevii care incheie ciclul gimnazial si se pregatesc pentru Capacitate 2013 si, ulterior, pentru Admiterea la Liceu.

Inscrierile la acest examen sunt programate pentru perioada 17-19 iunie 2013. Examenele la Capacitate 2013 vor avea loc in perioada 25-27 iunie si presupun probe scrise la limba româna, limba materna si respectiv la matematica.

Acesta este al doilea an in care elevii vor sustine Evaluarea Nationala in sali de examen supravegheate cu camere video. Camerele vor fi amplasate in clasele in care absolventii claselor a VIII-a sustin probele, in salile in care se descarca si se multiplica subiectele, precum si in salile in care se preiau si se depoziteaza lucrarile scrise.

In ceea ce priveste calendarul admiterii la liceu in 2013, completarea si depunerea fiselor elevilor pentru repartizarea computerizata sunt programate pentru perioada 5-9 iulie 2013, pe 17 iulie are loc inscrierea candidatilor la liceele care organizeaza probe de aptitudini sau probe de verificare a cunostintelor de limba moderna sau materna, urmata de sustinerea acestora, in urmatoarele doua zile. Rezultatele finale se afiseaza dupa data de 9 septembrie 2013.

Comentarii

comentariu

About the Author

-