Published On: joi, Iun 6th, 2013

Draghincescu: “Comisia nu are ca atributii sa elimine pe cineva din concurs”

simona draghincescuConsilierul local Simona Draghincescu a precizat azi, in cadrul unei conferinte de presa, faptul ca cei 4 concurenti care au participat la concursul pentru sefia Teatrului Maria Filotti, nu au fost exclusi de catre comisie, ci de catre secretariat.

“Am auzit si eu ca sunt doua contestatii, nu stiu din partea cui sunt. Domnul primar am inteles ca a spus la conferinta de presa de data trecuta ca au fost sapte candidati si au ramas trei. Comisia nu are ca si atributii sa elimine pe cineva din concurs. S-a spus ca noi ca si comisie i-am eliminat din concurs. Nu, comisia a constatat neindeplinirea unor conditii, cu toate ca unele conditii nu sunt de competenta comisiei sa le constate, ci a secretariatului, dar noi am adus la cunostinta ca unele lucrari nu respecta conditiile de forma, pe care autoritatea publica le-a fixat ca si conditii minime pentru executia unui proiect”, a declarat Simona Draghincescu.

Mai mult, consilierul independent a marturisit ca aceasta secretizare a lucrarilor nu isi avea rostul din moment ce toata lumea stia cine va face parte din comisie. Cu toate astea Draghincescu a declarat ca nu au existat presiuni asupra ei sau a membrilor care formeaza comisia.

 “Am avut o mare satisfactie, eu nefiind om de teatru, eu fiind profesor, am constatat cand ne-am intalnit, ca noi nici macar nu am vorbit intre noi, decat in ziua cand ne-am intalnit si ne-am spus fiecare parerea, am constatat ca am punctat eu, care nu sunt un om de teatru dar am fost profesor 6 ani, cu note absolut comparabile, adica o diferenta de zece, douazeci de sutimi fata de notele celorlalti colegi de-ai mei, care chiar sunt oameni de teatru”, a adaugat Simona Draghincescu.

Presedintele comisiei de evaluare a marturisit ca au fost cazuri in care nu s-au respectat aspectele de forma ale lucrarilor, constatari care au fost sesizate secretariatului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-