Published On: vin, Iun 14th, 2013

DJST la raport. Hagiu, director adj. : Trebuie sa incercam sa aducem Directia mai aproape de braileni

Nicusor HagiuDincolo de mizele politice, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret este una dintre cele mai importante institutii din Braila atunci cand vorbim de politicile si strategiile de si pentru tineret.

Incepand cu data de 17 iunie, PNL preia conducerea Directiei de la PDL, Mihnea Alin Badiu fiind inlocuit cu Eduard-Anton Puiu, un cunoscator al acestei institutii, care a mai ocupat aceasta functie in anul 2009.

Directorul adjunct al DJST Braila, Nicusor Hagiu, ne-a acordat un interviu in care a vorbit despre activitatea institutiei in anul 2012.

“Tabara Lacu-Sarat a fost si este una dintre prioritatile DJST, este un loc cu traditie in ceea ce priveste tineretul brailean. Am incercat sa reducem cheltuielile privind energia electrica montand panouri solare pentru dusuri. S-au construit grupuri sanitare pentru fiecare casuta in parte, in numar de 25. S-a reusit izolarea termica a inca 25 de casute dar si a Hotelului “Sport” “, a declarat Hagiu.

Directorul adjunct spune ca a incercat, atat cat i-a stat in putinta, impreuna cu autoritatile locale, sa aduca in prim-planul opiniei publice sportul si componenta de tineret. Despre politica, Nicusor Hagiu spune ca nici nu poate fi vorba, indiferent de numirile politice, institutia pastrandu-si echidistanta fata de politic, axandu-se numai pe ceea ce inseamna sport si tineret.

“A fost bine insa se poate si mai bine. Trebuie sa adunam toate fortele ce au legatura cu activitatea DJST pentru a intari acesta Directie si a o aduce cat mai aproape de tineri, de sportivi, dar si de braileni. Am incercat si o sa incercam in continuare sa atragem cat mai multi parteneri in sprijinirea sportului brailean”, a mentionat directorul.

Despre sport, Hagiu spune ca acesta este religia fizicului si ca mai presus de toate inseamna sanatate, iar acest lucru a incercat DJST sa il transmita brailenilor.

“Performanta sportiva este telul DJST. Am depus toate eforturile si le vom depune in continuare pentru ca sportivii braileni sa isi desfasoare activitatea in cele mai bune conditii, sa fie mandri ca autoritatile sunt alaturi de ei. Ii sustinem pe sportivi in ceea ce priveste alimentatia specifica, cantonamentele, organizarea competitiilor, a turneelor de pregatire. Pe langa sportivii cu “vechime”, am incercat sa ii atragem si pe adolescenti catre sport, iar in acest sens am promovat sportul in randul elevilor din mediul urban dar si din mediul rural”, a mai adaugat Nicusor Hagiu.

Directorul adjunct al DJST a adaugat la final ca dincolo de realizarile Directiei, ramane modul in care toate institutiile si persoanele din sfera sportului si a tineretului au dat mana pentru a pune piatra dupa piatra, consolidand si promovand aceste domenii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-