Published On: Soare, Iun 30th, 2013

Distractie pe apa de Ziua Dunarii

OLYMPUS DIGITAL CAMERA* Zece Caiace au parcurs distranta dintre Braila si Galati, pe Dunare, in 8 ore *

Clubul de Turism Montan si Nautic “Albatros” a organizat sambata, 19 iunie, o regata nautica pe traseul Braila-Galati, la care au participat 10 caiace.

Plecarea a avut loc la Gara Fluviala Braila in jurul orelor 9.00 iar destinatia finala a fost zona Portului de Ambarcatiuni de la trecere bac din Galati, acolo unde sportivii au ajuns in jurul orelor 17.00.

Printre cei care s-au incumetat la o astfel de aventura, mai ales ca Dunarea nu era deloc in „toane bune” s-au aflat si tineri care s-au urcat pentru prima data intr-o astfel de ambarcatiune

Cand au ajuns in Galati, sportivii au fost primiti de Fanfara Centrului Cultural “Dunarea de jos” dar si de primarul Marius Stan, care s-a aratat incantat de curajul de care au dat dovada tinerii sportivi.

„Va marturisesc ca sunt invidios pe curajul vostru, mai ales ca eu nu stiu sa inot, in ciuda faptului ca am facut armata la Marina. Sper ca la anul, sa organizam o competitie adevarata intre cele doua licee de Marina din cele doua orase”, a precizat Marius Stan.

Participantii au primit din partea primarului diplome iar primii doi clasati au primit si trofee.

Comentarii

comentariu

About the Author

-