Published On: Soare, Iun 30th, 2013

VIDEO – Dezastru in Tulcea: Orasul este scufundat!

inundatiiLocuitorii municipiului Tulcea sunt ingroziti. Din cauza ploilor abundente apa depaseste in unele intersectii un metru. Daca tulcenii care stau la bloc se plang ca apa le-a intrat in boxe, cei mai nefericiti, care locuiesc la case si-au luat adio de la mica avere pe care o aveau prin gospodarii.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta nu mai face fata la volumul mare de apa. In poze au fost imortalizati si barcagii care au reusit sa ajunga pe o ambarcatiune pana la intersectia de la Visa, insa canalizarile de aici nu ajuta cu nimic.

Astazi dimineata a fost emis un cod galben de ploi torentiale, iar la momentul de fata si pana maine la ora 14.00, Tulcea este sub avertizare cod galben de inundatii.deschidere

Ploile de duminica dupa-amiaza au umplut strazile municipiului Tulcea de apa. Sute de masini au fost acoperite aproape integral de „fluviul“ creat pe sosea. Daunele produse in urma inundatiei depasesc limita imaginatiei. Soferii incearca sa recupereze bunurile care plutesc la randul lor in autoturismele inundate.

Reteaua de canalizare nu a mai facut fata precipatiilor puternice, iar mai multe strazi principale din oras au fost inundate. Si la Constanta apa masoara aproape un metru.

Tulcenii se plang de faptul ca municipalitatea nu ia in serios problema canalizarilor, fiecare ploaie pentru ei fiind un adevarat dezastru, atat in trafic cat si in gospodarii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-