Published On: joi, Iun 6th, 2013

VIDEO: Debandada la Liceul de Arte: “Dau la mu*e, dau la mu*e” “Are orgasm!”

Share This
Tags

liceu brailaMai multi elevi ai clasei a-VIII-a B din Liceul de Arte "Hariclea Darclee" apar intr-un material video, realizat la sfarsit de an scolar. Aproximativ 20 de elevi sunt filmati de catre un coleg, care le face si cate o scurta prezentare.

Unii elevi isi acopera fetele, vizibili deranjati de gestul colegului lor, insa altii se arata mai mult decat incantati, dandu-se in stamba. Printre prezentari haioase, apar si cuvinte injurioase, dar si descrieri de-a dreptul obscene.

Un elev s-a prezentat in fata camerei spunand "Ma descriu eu! Eu dau la mu*e, dau la mu*e si mananc!".
"Iata zana taramului fermecat. Are un fund misto. Ce buna e! A dat foca in orgasm", acestea erau comentariile legate de o eleva care isi arata formele defiland in fata camerei video.

Un alt elev, in timp ce tine in brate o colega, ii atinge acesteia sanii cu degetul, iar apoi duce mana la gura, imitand gesturi demne de filmele erotice.
Realizatorul video-ului trece si pe la banca unei fete ce nu ii da atentie si pare chiar timorata. Colegul ei nu tine cont de acest lucru si o umileste: "Foca, vezi ca nu poti sa zbori prin geam! Nu mai da cu capul in el! Fu*a-tie Dumnezeu! Geamu ma-tii! Ba foca mai da-te-n…".

  

Comentarii

comentariu

About the Author

-