Published On: lun, Iun 3rd, 2013

Curatenia din urma tarabagiilor din Piata Mare

piata mareDaca diminieata este o placere sa-ti faci cumparaturile printre tarabele pline de fructe si legume de sezon, la sfarsitul programului piata devine un loc pustiu, parca abandonat de civilizatie si plin de gunoaie.

De la cartoane, cutii, resturi de mancare, legume si fructe stricate si pana la cainii care cotrobaie printre ele, imaginea este dezgustatoare.

Vina apartine in principal tarabagiilor, care la sfarsitul programului lasa ravagii in urma lor. Din fericire in cateva ore, agentii de salubritate ai APT reusesc nu numai sa adune gunoiale ramase dar si sa spele efectiv cu apa trotuarele si spatiile dintre tarabe.

Cei mai multi dintre comercianti se plang de lipsa tomberoanelor in care ar putea sa depoziteze aceste deseuri lasate la intamplare, insa tot lipsa bunului simt troneaza, in momentul in care astepti sa iti faca altcineva curat la locul de munca.

In fiecare seara, dupa ora 17.00 agentii de salubritate intra printre tarabe si aduna fiecare rest lasat de tarabagii, astfel incat, a doua zi de dimineata brailenii sa poata sa isi faca cumparaturile in conditii normale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-