Published On: mar, Iun 11th, 2013

Cupa 1 iunie la Aikido si-a desemnat castigatorii

aikido1 -netIn perioada 7-9 iunie, la sala de educatie fizica a Colegiului National Gh. M. Murgoci a avut loc stagiul national de aikido, “Cupa 1 iunie”.

Clubul Sportiv de Aikido Braila a castigat prin elevii de acolo mai multe premii. Premiul Special al Comisiei, la categoria Kadeti 1a fost castigat de Sterea Stefan. Cel Mai Bun Uke, la categoria Kadeti 1 a fost castigat de Tatu Cristian. Locul 1 si medalia de aur, categoria Kadeti 2 a obtinut-o Popescu Vlad. Si locul 2 si medalia de argint, a apartinut brailenilor. La categoria Kadeti 2 Decu Vlad urcand pe locul II.

De asemenea sportivii braileni au mai obtinut mentiuni, la Cupa 1 Iunie, la categoria Kadeti 1, si anume: Andrian Stefan, Jipa George, Boboc George, Gheorghe Alin, Popescu Alexandru, Grosu Daniel si Serban Petre Calin.

Sportivii braileni au mai participat in luna mai si la Campionatul National de Kata cu arme acolo unde au obtinut 6 medalii. Sportivii de la Aikido au obtinut atunci trei medalii de aur la categoria Kadeti 2 prin Popescu Vlad,  la categoria Juniori 2, Mihai Andreea a urcat si ea pe primul loc, iar ultima medalie de aur a fost castigatade Caminschi Alexandru la categoria Juniori 1. De asemenea sportivii braileni au obtinut si doua medalii de argint la categoriile juniori 1 si 2. Bucioc Marian a urcat pe a doua treapta a podiumului la Juniori 2 iar Roschi Mihai Alexandru a obtinut medalia de argint la categoria Juniori 1. Tot la juniori 1, Stroe Stefan a obtinut medalia de bronz. De asemenea in carul Campiontului National de Kara cu Arme au mai primit mentiuni si brailenii Serban Gabriel si Marinescu George, la categoria juniori 2.

Clubul Sportiv de Aikido din Braila functioneaza sub aceasta titulatura din luna aprilie 2002, preluand toti membrii Sectiei Braila a Clubului Aikirom Bucuresti.

Astfel, in oras se practica aceasta arta martiala din 1997. Salile in care se tin antrenamente sunt: Sala de aerobic a Baii Moderne, Sala de sport a Scolii Generale nr. 11, Sala de lupte a Liceului cu Program Sportiv, Sala de educatie fizica a Colegiului National Nicolae Balcescu, Sala de educatie fizica a Liceului Teoretic Nicolae Iorga, iar acum Sala de educatie fizica a Colegiului National G.M. Murgoci.

Comentarii

comentariu

About the Author

-