Published On: joi, Iun 13th, 2013

Conpet Ciresu a castigat Cupa Romaniei

conpet-ciresuEchipa Conpet Ciresu a realizat eventul si dupa ce a castigat si campionatul ligii a IV-a judetene a castigat si Cupa Romaniei in Braila.

Astazi, 13 iunie, pe stadionul “Mihail Alexandru” din Insuratei a avut loc finala Cupei Romaniei in Braila intre Conpet Ciresu si Viitorul Insuratei.

Singurul gol al meciului s-a marcat in minutul 80, cand Balaban a centrat de pe partea dreapta mingea ajungand la Marius Coman iar acesta a executat un sut puternic in coltul lung al portii, 1-0 pentru Conpet Ciresu.

Cu toate ca au tras sa egaleze cei de la Viitorul Insuratei s-au vazut intr-un final invinsi iar Conpet Ciresu a realizat eventul acestui sezon, castigand si Cupa si Campionatul.

Meciul a fost arbitrat de o brigata din Braila care l-a avut la centru pe Ionut Smeu, acesta fiind ajutat de asistentii Marius Marchidanu si Raul Perianu.

Conpet Ciresu: Stoica – Cheles, Stanciulescu, Nicolae Viorel, Costache – Varlan, Balaban (min. 90+3: Cireasa), Craciun (min. 26: Techiu), Nanu (min.59: Pavel) – Coman, Radu Alin (min. 88: Grozea). Antrenori: Vasile Darie si Ionel Ivan.

Viitorul Insuratei: Cristea – Samoila, Paraschiv, Musat, Ion Madalin – Lupascu, Burlustenu, Baicu, Moldoveanu (min. 55: Gheorghe Viali) – Bratosin, Iacob. Antrenor: Marian Stavarache.

Dupa meci a urmat si festivitatea de premiere la care au participat Laurentiu Vargatu, presedintele de la AJF Braila, Gheorghe Ionel, primarul orasului Insuratei si Florin Mija, vicepresedintele Consiliului Judetean. Ambele echipe au fost premiate iar la final s-a organizat si o petrecere in cinstea campioanei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-