Published On: Soare, Iun 2nd, 2013

Concursul “Karaoke star” debuteaza joi la Braila

Concursul “Karaoke star” debuteaza joi la Braila

* In perioada 6-7 iunie, incepand cu orele 18.00,  la Casa Tineretului din Braila, va fi organizat un concurs de interpretare muzica usoara si populara intitulat “Karaoke star” *

Concursul “Karaoke star, vedeta pentru o zi”, se afla la editia a-VIII-a, si este organizat de Consiliul Judetean Braila, in parteneriat cu Centrul de Creatie, Scoala Populara de Arte “Vespasian Lungu”, Biblioteca Judetean “Panait Istrati” si Primaria Braila.

In cadrul concursului vor fi alocate multe premii atractive pentru concurenti, spectatori si telespectatori. Acestea vor consta in laptopuri, camere foto, televizoare.

Concursul de tip Karaoke, are drept scop promovarea talentelor locale, stimularea gustului pentru muzica de calitate precum si aducerea in atentia publicului a muzicii usoare si a foclorului autentic romanesc.

La concurs se pot inscrie persoane cu varsta de peste 16 ani, care nu profeseaza in domeniul muzicii (profesori de muzica, liberi profesionisti s.a.). Castigatorii locului I si al Marelui Premiu din editiile anterioare nu pot participa in calitate de concurenti. Nivelul de cunoastere al textului si interpretarea corecta a pieselor, sunt criterii principale de jurizare.

Inscrierile au loc la Scoala Populara de Arte “Vespasian Lungu”, str. Marasesti nr.1, pana pe data de 05 iunie 2013, ora 14.00. Nu conteaza localitatea de domiciliu a concurentilor, acest concurs avand scopul de a descoperi talente din municipiul si judetul Braila, dar si din alte localitati din tara.

Pe parcursul celor doua zile de concurs telespectatorii pot suna la un numar de telefon inscris pe ecran. Acestia isi dau toate datele de contact (nume, prenume, serie si numar act de identitate, numar de telefon), primind astfel un numar de talon. Un numar de 12 telespectatori vor fi premiati, prin tragere la sorti,  in ultima seara de concurs.

Juriul concursului este format din primarul Brailei, Aurel Simionescu – presedinte si membrii Nicu Filote- secretar CJ, Ionel Filip – director adjunct al Liceului “Hariclea Darclee”, Petrea Gogu – comandantul muzicii militare Garnizoana Braila si Adriana Toma – profesoara a Liceului de Arta “Hariclea Darclee”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-