Published On: mie, Iun 12th, 2013

Circ si golanie la concursul de la teatru

Share This
Tags

1-teatrul-maria-filotti-braila-spectacol-imagine-fotografie-scandal-aurel-simionescu-mircea-bodolanSimionescu, daca i-a mai ramas vreo “bila” in pantaloni, trebuie sa anuleze panarama de concurs de la Teatrul “Maria Filotti” din Braila si sa aiba grija ca la tura a doua sa ceara Consiliului Local Municipal sa desemneze din partea autoritatii o persoana care macar sa respecte si sa se respecte, nu una care-si rezolva atributiile pe Facebook!

Poate fara voia lui, primarul este tarat din nou in tesatura unor muieri obisnuite ca barbatii sa fie la cheremul lor, pe langa feisbucista Draghincescu in mocirla de la concursul pentru ocuparea postului de manager de la teatru fiind bagate atat femeia cu nume de leguma, dar si cea cu nume de capitala europeana. Ca saraca Simona s-a bagat doar se va alege cu vreo ciorba de fasole la Athena! Inteleg asta, ca deh, sa te tot prefaci ca vrei sa candidezi nu este usor si ai nevoie de sprijin. P’alelalte le inteleg la fel de bine, ca una vrea sa-i cante odorul la zdranga-zdranga pana darama teatrul, iar alta are un oienghe care se ocupa fix cu asta! Deci, in hatisul asta de interese a intrat primarul Simionescu!

Ei bine, revenind la chestiunile care trebuie sa anuleze asa-zisul concurs, una dintre acestea este fix confidentialitatea care trebuia asigurata atat in privinta participantilor la concurs cat si a activitatii comisiei. Atata grija s-a avut de acest aspect, ca ma mir ca nu au corectat lucrarile in Piata Mare, sa nu se simta stanjenita Draghinceasca de atmosfera din teatru! Mai mult, la capitolul confidentialitate stau dovada exclusivitatile in care s-au batut ziarele locale anuntand cine candideaza, cui si de ce i-a fost respins dosarul si cine a castigat concursul! Nu unul dintre candidati trebuia sa fie intrigat de producerea acestor incalcari ale regulamentului, ci membrii comisiei si primarul Simionescu, in capul caruia se vor sparge toate borcanele pentru ca punctul 3 din regulamentul aprobat de Consiliul Local Municipal scrie negru pe alb: “Candidaturile (dosarele, proiectele de management si identitatea candidatilor) beneficiaza de confidentialitate pana la aducerea la cunostinta publica a rezultatelor concursurilor” Adica in Monitorul Oficial sau in fituica care (sic!) a primit de la Primarie dreptul de publica asa ceva! S-a intamplat asta, dar pe surse, si, probabil, ca nu a mai platit Primaria Braila anuntul!

Neregula de mai sus nu este singura, dar mai important de atat este modul golanesc in care se organizeaza asemenea “concursuri”, fapt care arata ca primarul trebuie sa ia masuri, dar ma tem ca nu o va face! De ce spun asta?! Mai tine cineva minte ce li s-a intamplat lui Mircea Fudulaiche sau Angelicai Pamfil? O va da la intors si acum Simionescu? Sper sa n-o faca! Ar fi nasol momentul sa se faca iar de cacao!

Comentarii

comentariu

About the Author