Published On: Soare, Iun 9th, 2013

Chiuariu se dezice de Diana Tusa

chiuariuInvitat la Braila pentru a participa la Conferinta Teritoriala de Alegeri a PNL Braila care a avut loc sambata, vicepresedintele Tudor Chiuariu a marturisit ca Diana Tusa nu a fost niciodata importanta pentru PNL. In ciuda faptului ca liberalii au susntinut-o in doua mandate pentru Camera Deputatilor, Chiuariu s-a dezis total, atat de Tusa cat si de Chiliman.

“Nu stiu la ce va referiti cand spuneti importante, pentru dumneavoastra, dar mai e mult pana cand Diana Tusa va fi fost importanta pentru PNL. E o chestiune simpla, nu poti sa fii in mai multe partide sau grupari in acelasi timp. Ori esti in Partidul National Liberal si esti impreuna cu noi in aceasta intreprindere comuna, care e USL, si in aceasta guvernare, ori esti in alta parte, cu alte interese, cu prietenii domnului Basescu, cu slugile domnului Basescu. Nu poti sa fii si intr-o parte si in alta, pentru ca noi nu suntem si nu vom fi niciodata impreuna cu domnul Basescu”, a declarat vicepresedintele PNL.

In ceea ce priveste o eventuala scindare a PNL, Chiuariu a afirmat: “Daca ati vazut cate voturi a luat domnul Antonescu la ultimul congres si echipa domniei sale, nu cred ca exista acest pericol decat intr-un mod absolut teoretic”.

Importanta sau nu pentru liberali, Diana Tusa a fost deputat de Braila in mandatul 2008 – 2012, in Colegiul 1. Aceasta a fost exclusa din PNL saptamana trecuta, iar in prezent este deputat independent.

Comentarii

comentariu

About the Author

-