Published On: lun, Iun 17th, 2013

CFR Calatori a introdus in circulatie trenurile estivale

trenPentru cei care vor sa mearga la mare in sezonul estival, reprezentantii CFR au trecut la programul de vara si au anuntat ca vor pune la dispozitia calatorilor 18 trenuri noi.

De asemenea statiunile de pe litoral vor beneficia de mai multe legaturi, astfel incat intervalurile dintre curse vor scadea semnificativ.

Brailenii care vor sa ajunga vara aceasta pe litoral, vor avea la dispozitie un tren InterRegio cu plecare din Gara Braila la ora 07.29. si va ajunge in Constanta la ora 10.44. Pretul unui bilet fara rezervare Braila – Constanta este 54,9 lei. La intoarcere, acelasi tren va pleca din Constanta la ora 18.00 si va ajunge in Braila la ora 22.00.

Potrivit transportatorului national feroviar de calatori, 31 de trenuri vor asigura legaturi intre principalele orase din tara: Bucuresti, Arad, Oradea, Cluj Napoca, Brasov, Sibiu, Timisoara, Resita, Satu Mare, Suceava, Iasi, Galati si litoralul romanesc (Constanta/Mangalia).

Calatorii pot beneficia de importante reduceri. CFR Calatori recomanda biletul dus-intors, care are o reducere  de 10%. In plus, la trenurile cu regim de rezervare, pentru biletele cumparate online se acorda reducerea suplimentara de 5%.

Comentarii

comentariu

About the Author

-