Published On: joi, Iun 6th, 2013

CET se afla in moarte clinica

cet -brailaPenrtu o unitate care nu mai are niciun profit, CET inca mai provoaca controverse in ceea ce priveste salariile angajatilor care nu au mai fost acordate din luna ianuarie. Esalonarea salariilor nu ii incalzeste cu nimic pe protestatari.

“Am avut o discutie si cu liderul de sindicat si cu conducerea, atata timp cat o unitate economica nu produce e normal sa nu aiba nici venituri. Incasarile care se fac, sunt din datoriile despre care am vorbit de foarte multe ori. Asta inseamna degrevarea societatii de partea de paza pe care o fac acum si angajarea unor oameni in zona respectiva. Deasemenea va trebui in iunie sa facem analiza preturilor si a acoperirii unor pierderi, sa vedem unde suntem dar noi am dat deja cu titlu de subventie, avans pentru gaze, o suma in plus pentru ceea ce au consumat dumnealor”, a declarat Simionescu

Consilierul local Simona Draghincescu a marturisit ca CET-ul a fost un esec de la inceput. Salariile ar putea fi acordate pe masura ce se incaseaza datoriile istorice.

“Inca de la infiintare aceasta societate a fost menita esecului, acum se afla in moarte clinica”, a declarat dezamagita Simona Draghincescu.

In ceea ce priveste incalzirea cladirilor aflate in domeniul public, primarul a declarat ca atat unitatile de invatamant cat si celelalte cladiri ar trebui sa se orienteze catre alte forme de sisteme de incalzire.

“Noi analizam ca unele unitati scolare, pentru ca nu mai sunt foarte multe sa-si poata monta sisteme de instalatii de incalzire si la nivelul municipalitatii sa gasim o formula prin care intretinerea acestor centrale care sunt in domeniul public al nostru, plus ceea ce am discutat de foarte multe ori cu dumnealor, dar din varii motive nu au facut, administrarea asociatiilor de proprietari sa poata sa fie preluata de catre noi sau de catre o societate comerciala care sa se ocupe de acst lucru”, a adaugat primarul Brailei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-