Published On: lun, Iun 10th, 2013

CET, pradata de hoti

cet* La cinci luni dupa ce i-a fost trecut pragul, CET SA a reusit sa-si recupereze paguba facuta de 3 tineri braileni in luna ianuarie * Prejudiciul se ridica la suma de 3.484,16 lei *

In acest moment procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Braila ancheteaza in stare de liberate trei tineri braileni, care in data de 8 ianuarie 2013 au intrat prin efractie in incinta societatii de termoficare CET SA.

Este vorba despre Doru Cuti, 20 ani, Similica Cuti, de 22 ani, si Ardian Cuti, de 20 ani, toti avand domiciliul in comuna braileana Chiscani, fara studii si un loc de munca. Ei sunt cercetati acum de procurori pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, fapta prevazuta de Art. 208 alin. 1 – 209, alin 1 lit. a din Codul Penal.

“Pe 8 ianuarie 2013, cei trei au sustras 20 de suruburi montate la o vana componenta a conductei de termoficare, in dauna partii vatamate SC CET SA Braila. Bunurile sustrase au fost depozitate la locuinta lui Pantele Cuti (n.r. din comuna buzoiana Rusetu), de unde au fost recuperate un numar de 12 suruburi, martorul neavand cunostinta de provenienta ilicita. Restul de 8 suruburi au fost vandute la un centru de colectare cu suma de 21 lei, contravaloarea a 30 kg de fier. Invinuitii au recunoscut fapta, recunoastere care se coroboreaza cu faptele administrate in cauza. Prejudiciul, in suma de 3.484,16 lei a fost acoperit prin restituire, partea vatamata neconstituindu-se parte civila”, se observa in rechizitoriul intocmit de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Braila.

cet brailaFapta invinuitilor de a sustrage, pe 8 ianuarie 2013, bunuri in dauna SC CET SA Braila, in valoare de 3.484,16 lei intruneste elementele constitutive ale infractiunii de furt calificat, prevazuta de Art. 208 alin. 1 – 209, alin 1 lit. a din Codul Penal.

In caracterizarea invinuitilor se retine o atitudine sincera in cursul urmaririi penale, invinuitul Doru Cuti avand antecedente penale. Inculpatii sunt cercetati in stare de liberate.

Astazi procurorii au dispus punerea in miscare a actiunii penale si trimiterea in judecata a celor trei tineri braileni.

Comentarii

comentariu

About the Author

-