Published On: vin, Iun 7th, 2013

Catalin Boboc nu are contracandidat la sefia PNL

bobocSenator liberal si actual presedinte al Organizatiei Judetene, Catalin Boboc va fi reales in fruntea liberalilor braileni, fiind si singurul candidat la aceasta functie.

“E oportuna si necesara o astfel de conferinta, in care lucrurile sa se reaseze, pentru ca suntem la inceputul unui nou ciclu electoral si pregatim alte batalii. Sunt lucruri bune care trebuie intarite, sunt lucruri care n-au fost tocmai bune si trebuie indreptate. Este o ocazie potrivita sa ne facem un bilant”, a declarat Catalin Boboc in ultima conferinta de presa.

Presedintele PSD, a declarat ca lipsa contracandidatilor este o trasatura specifica Uniunii Social Liberale.

“Este o trasatura comuna a USL-ului sa nu avem contracandidati. Nici eu nu am avut. Dansul probabil ca mi-a urmat modelul. Nu este obligatia lui sa-i oblige pe membrii PNL sa candideze la presedentia partidului. Conform statutului, nu stiu cum e la ei, dar la noi oricine se poate inscrie pentru orice functie. Dar pot sa se inscrie chiar inainte de conferinta. Poti sa stii, poate se inscrie domnul Danaila, chiar inainte cu cinci minute. Orice este posibil si stiti ca daca vorbim despre liberali, la ei totul este liber, nu ii constrange nimeni, ei se pot inscrie in orice moment”, a declarat Ghorghe Bunea Stancu.

Presedintele PSD a adaugat ca va face tot posibilul sa ajunga la alegerile PNL, unde trebuie sa sustina un scurt discurs despre Uniunea Social Liberala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-