Published On: vin, Iun 14th, 2013

Cat de norocos esti, in functie de zodie

w560xh316_Zilele_tale_norocoase_in_luna_iunie,_in_functie_de_zodie!Berbec. Berbecii trebuie sa depuna putin efort pentru a incepe sa aiba noroc. De felul lor sunt muncitori si perfectionisti. Nativii din zodia Berbec nu sunt considerati niste oameni norocosi. Numerele norocoase sunt 1, 9, 13.

Taur. Taurilor le place sa traiasca pe picior mare, le place tot ceea ce inseamna lux. Obtin ceea ce-si doresc prin munca, dar in drumul lor catre rezultate bune sunt ajutati si de noroc. Numerele norocoase sunt 17, 2, 40.

Gemeni. Gemenii reprezinta semnul zodiacal la care norocul joaca un rol cat se poate de important, fiind cei mai norocosi nativi. Ceea ce doresc se indeplineste si datorita norocului. Numere norocoase: 6 si 2.

Rac. Majoritatea nativilor din aceasta zodie au o viata plina de suisuri si coborasuri. Greu isi gasesc echilibrul de care au nevoie. Norocul racilor oscileaza foarte mult. Numere norocoase: 10, 5, 7.

Leu. Leii sunt unii dintre cei mai mandri nativi ai horoscopului si se simt de parca tot norocul de pe lume li se cuvine. Energia lor pozitiva se transforma in sanse norocoase. Numere norocoase: 4, 1, 11.

Fecioara. Fecioarele sunt considerate cele mai ghinioniste din tot zodiacul. Trebuie sa depuna mult efort pentru ceea ce-si doresc si sa lupte pentru ceea ce iubesc. Numere norocoase: 2, 6.

Balanta. De multe ori, norocul Iti scapa printre degete pentru ca esti superficial. Se Intâmpla sa ai nevoie de iubire pentru a te simti norocoas si motivat. Invata sa Iti asumi si riscuri. Pietrele verzi si roz te ajuta foarte mult sa atragi norocul. Numarul tau norocos este 6.

Scorpion. Scorpionii au perioade in care norocul le surade din toate punctele de vedere si perioade cand sunt ghinionisti. Scorpionii se afla printre semnele zodiacale in care destinul le ofera cam tot ceea ce-si doresc. Numere norocoase: 8, 20, 5.

Sagetator. Sagetatorii sunt persoane care nu prea cred in noroc din cauza incercarilor la care sunt pusi pe parcursul vietii. Insa sunt persoane puternice, care trec peste orice obstacol. Numere norocoase: 2, 9, 3.

Capricorn. Capricornii sunt optimisti, asa ca norocul le surade mereu. Reusesc mereu sa-si mentina o stare pozitiva, iar destinul tine cu ei. Numere norocoase:10, 14.

Varsator. Varsatorii sunt genul de persoane care obtin cam tot ceea ce isi doresc. Destinul le zambeste deseori, sunt persoane norocoase si cand vine vorba de bani, dar si cand vine vorba de dragoste. Numere norocoase: 17, 22, 2.

Pesti. Pestii sunt mai nehotariti de felul lor si pentru “a accesa” norocul trebuie sa invete sa se avante in societate si sa-si lase temerile la o parte. Numere norocoase: 1, 7, 4.

Comentarii

comentariu

About the Author

-