Published On: lun, Iun 10th, 2013

Castigatorii etapei interjudetene a concursului de protectie civila

646x404* Astazi a avut loc la Colegiul Economic “Ion Ghica” si in Parcul din Gradina Mare,  etapa interjudeteana a concursului scolar cu tematica de protectie civila “Cu viata mea, apar viata” *

Concursul care a avut ca tema protectia civila a fost organizat de Inspectoratul Scolar Judetean Braila cu sprijinul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Dunarea” al judetului Braila, Directiei de Sanatate Publica Braila si Directiei Judeteana pentru Sport si Tineret Braila.

La startul competitiei s-au aliniat echipajele castigatoare la etapelor judetene a concursului din judetele Galati, Vrancea si Braila.

Din judetul Galati a participat Scoala Gimnaziala nr. 18 Galati si Colegiul de Industrie Alimentara “Elena Doamna” Galati, din judetul Vrancea a particicpat Scoala Gimnaziala Garoafa si Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau” Focsani, iar judetul Braila a fost reprezentat de Scoala Gimnaziala Salcia Tudor si Liceul Teoretic “Mihail Sebastian” Braila.

Tinerii competitori si-au masurat cunostintele, fortele si indemanarea in probe teoretice si practic-aplicative constand in deplasare rapida, trecerea unor obstacole, acordarea primului ajutor, transportul ranitilor, precum si deplasarea printre jaloane cu masca contra gazelor pe figura si vizori obturati, cu dirijare prin statii radio.

A urmat o disputa aplicativa stransa, clasamentul cunoscand modificari dupa fiecare proba, pentru ca la final podiumul sa arate astfel: la ciclul gimnazial, locul I a fost ocupat de echipajul Scolii Gimnaziale Salcia Tudor, locul II, a revenit echipajului Scolii Gimnaziale nr. 18 Galati, iar locul III a fost castigat de echipajul Scolii Gimnaziale Garoafa.

Pentru ciclul liceal, pe locul I s-a situat echipajul Colegiul de Industrie Alimentara „Elena Doamna” din Galati, locul II a fost ocupat de echipajul Colegiului Tehnic „Edmond Nicolau” Focsani, iar locul III, a fost castigat de echipajul Liceului Teoretic “Mihail Sebastian” Braila.

Castigatorilor li s-au acordat cupe, diplome si premii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-