Published On: Soare, Iun 2nd, 2013

Carutas accidentat grav

accident-panatau-ramnicpressIn ziua de 1 iunie, la orele 19:30, ofiterul de serviciu din cadrul Politiei orasului Ianca a fost sesizat, prin apelul 112, despre faptul ca pe DN22, in afara localitatii Sutesti, a avut loc un accident rutier cu victime.

La fata locului s-a deplasat echipa operativa, care a constatat ca Catalin Z., in varsta de 34 ani, din comuna Sutesti, in timp ce conducea autoturismul, pe DN22, din directia Braila catre Ramnicu-Sarat, la km 40+500m, s-a angajat in depasirea unei carute, iar dupa ce a efectuat manevra de depasire si a revenit pe sensul sau de mers, nu a observat un alt atelaj hipo si l-a lovit in partea din spate.

In urma producerii accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a conducatorului atelajului hipo, Vasile P., in varsta de 39 ani, din comuna Sutesti, care a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Cei doi participanti la trafic au fost testati cu aparatul etilotest, rezultand ca victima avea 0,13mg/l alcool pur in aerul expirat, si i-a fost recoltata o proba biologica de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-