Published On: mie, Iun 12th, 2013

Brailenii nu dau doi bani pe gunoi

gunoi in lacu saratNepasarea trebuie sanctionata, a declarat primarul Aurel Simionescu in cadrul ultimei conferinte de presa. Acesta ii vizeaza pe adminstratorii asociatiilor de proprietari care nu au mai platit de luni bune serviciul de salubritate, in ciuda faptului ca agentul economic si-a pastrat colaborarea si a ridicat in continuare gunoiul.

“Sunt asociatii de proprietari care pe mine, ca atitudine ma mira. Stiu cu totii ce datorii au, insa nu iau masuri. De exemplu la partea de salubritate, sunt acele centre gospodaresti, locuri in care se depoziteaza, unde nu este o singura asociatie de proprietari, sunt mai multe. De exemplu avem undeva in Viziru, unde trei isi platesc si unu are 700 de milioane datorie. Si acum ce sa fac, ii pedepsesc pe cei trei si nu mai iau gunoiul pentru ca unul nu plateste. Nu pot sa fac asta. Nu putem sa avem o atitudine dinasta si cu astfel de oameni trebuie luate masurile necesare, cu administratorul, cu asociatia. Daca ei platesc cu greu aceste servicii, oare amenzile le vor plati?”, a declarat primarul Aurel Simionescu.

Edilul a marturisit ca oamenii trebuie sa invete sa-si plateasca orice serviciu contractat, daca vor sa mai beneficieze de el, asa cum sunt bani pentru telefoane mobile de ultima generatie, trebuie sa fie bani si pentru serviciile contractate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-