Published On: Soare, Iun 30th, 2013

Braileni prinsi beti la volan

politisti in trafic 1 copyIn acest weekend, mai multi braileni s-au ales cu dosare penale, dupa ce politistii de la Serviciul Rutier i-au prins la volan in timp ce se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.

Vineri dimineata, la orele 8:30, politistii l-au depistat in trafic pe Fanel M., in varsta de 46 ani, din orasul Faurei, in timp ce conducea autoturismul, pe DN 2B, in afara orasului Ianca, aflandu-se sub influența alcoolului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur in aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei si i s-a intocmit dosar penal.

La data de 28 iunie, la orele 23:40, braileanul Corneliu T., in varsta de 47 ani, in timp ce conducea autoturismul, pe strada Ana Ipatescu, din municipiu, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice, a lovit un autoturism parcat.

Politisti din cadrul Politiei Municipiului Braila l-au testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,87 mg/l, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei si i s-a intocmit dosar penal.

In noaptea de 29 spre 30 iunie, la orele 2:10, politisti din cadrul Sectiei 5 de Politie Rurala Viziru l-au depistat in trafic pe Fanel N., din satul Valea Canepii, comuna Unirea, in timp ce conducea autoturismul, pe raza comunei Viziru, fara a fi posesor al permisului de conducere si aflandu-se sub influenta alcoolului.

Fata de cel depistat a fost intocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere si avand in aerul expirat o imbibatie alcoolica peste limita legala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-