Published On: joi, Iun 13th, 2013

Brailean cercetat pentru contrabanda cu tigari

tigariPolitistii de frontiera galateni au intocmit lucrare penala pentru contrabanda pe numele unui cetatean roman in urma descoperirii a aproximativ 2.000 de tigarete de contrabanda in autoturismul acestuia.

In data de 12 iunie, in jurul orelor 10.30 politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Galati, pentru valorificarea unei informatii, pe timpul desfasurarii unei actiuni pe linia combaterii traficului ilicit cu tigari, au oprit in trafic, in municipiul Galati un autoturism marca Renault Twingo condus de cetateanul roman D. A., domiciliat in municipiul Braila despre care se detineau informatii ca se ocupa cu colectarea tigaretelor.

Lucratorii nostri au procedat la conducerea barbatului la sediul sectorului politiei de frontiera si ulterior la efectuarea unui control asupra autoturismului, ocazie cu care au descoperit in interiorul acestuia, 1.960 tigarete marca Ashima.

“Persoana a declarat ca a colectat tigaretele de la diferite persoane dintr-o piata a municipiului Galati, pentru consumul propriu. Politistii de frontiera au ridicat tigarile, in valoare de 444 lei, in vederea confiscarii si au intocmit barbatului lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de contrabanda”, a precizat comisar de politie Ion Irimia.

Comentarii

comentariu

About the Author

-