Published On: mie, Iun 12th, 2013

“Braila in miniatura”, activitate dedicata copiilor

Invitatie 2 copyPrimaria Municipiului Braila, in parteneriat cu Scoala “Dr. Luca”, Inspectoratul Scolar Judetean Braila, Liceul de Arta “H Darclee” si Asociatia Culturala Artevent, organizeaza duminica, 16 iunie 2013, incepand cu ora 10.00, in Gradina Publica, evenimentul cu tema “Braila in miniatura”.

Pe toate aleile din Gradina Publica vor fi prezente diverse institutii publice si private, printre care Primaria, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratul Politiei Judetene, Serviciul de Ambulanta, Muzeul Brailei, Biblioteca “Panait Istrati”, Scoala, SC Apt, farmacii, teatru, cu scopul de a prezenta copiilor activitatea pe care o desfasoara si rolul lor in societate.

Proiectul se adreseaza in mod special copiilor din clasele I – IV si prescolarilor. Pe langa informatii, copiii primesc si recompense, in situatia in care raspund corect la anumite intrebari.

Toti copiii care intra in “orasul lor” primesc pasapoarte speciale si diplome de participare.

“Proiectul are motoul „Visez sa devin om mare”, iar prin aceasta actiune dorim sa oferim un cadou inedit copiilor care vor participa la aceasta activitate recreativ-educativa, evenimentul fiind gratuit atat pentru copii, cat si pentru parinti”, au precizat organizatorii evenimentului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-