Published On: lun, Iun 24th, 2013

Boboc este nemultumit de atitudinea ministrilor

drumuriSenatorul liberal Catalin Boboc i-a cerut oficial lui Dan Sova, ministru delegat pentru proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine, detalii despre proiectul drumului expres Braila-Galati. Raspunsul a fost unul sec si pe jumatate copiat din interpelare.

“V-am spus ce cred ca o sa se intample, iar acum o sa va arat ce s-a intamplat cu adevarat. I-am trimis o interpelare domnului ministru Sova si va citesc doar doua lucruri (…) Raspunsul pe care l-am primit a fost copy-paste din intrebarea mea. Ca sa intelegeti cum raspund oamenii, apropo de activitatea parlamentara. Adica din tot raspunsul jumatate este intrbarea mea. Nu critic oamenii ci critic o anumita atitudine. Nu am intrebat pentru ca nu aveam ce face in ziua aia, ci consider ca este un proiect important pentru Braila drumul expres. M-as fi asteptat la un raspuns mai concret” a declarat Catalin Boboc.

Construirea acestui obiectiv are ca scop cresterea mobilitatii persoanelor si a marfurilor si dezvoltarea infrastructurii de transport regionale si locale. Proiectul se ridica la suma de 175 milioane de euro si se intinde pe o lungime de 12.28 km.

Comentarii

comentariu

About the Author

-