Published On: Soare, Iun 23rd, 2013

Becali vrea sa fie liber de ziua lui

BECALIAvocatul lui Becali a depus vineri o cerere de permisie la penitenciar, iar aceasta urmeaza sa fie analizata de Comisia de disciplina.

Gigi Becali vrea sa obtina permisiunea sa paraseasca pentru o zi Penitenciarul Jilava, unde ispaseste o pedepsa de trei ani, pentru a-si serba ziua de nastere, pe 25 iunie, cu familia, dupa obiceiurile machedone.

In solicitare au fost invocate motive familiale, conform articolului 69, alineatul 1, litera c, din Legea nr. 275/2006 privind executarea pedepselor, care prevede acordarea permisiunii de iesire din penitenciar pentru o zi, dar nu mai mult de 15 zile pe an, pentru persoanele care “au o buna conduita si au dovedit staruinta in munca sau in cadrul activitatilor educative, culturale, terapeutice, de consiliere psihologica si asistenta sociala, al instruirii scolare si al formarii profesionale” (articolul 68, alineatul 1, litera e).

Abraham a mai explicat ca obiceiul machedonilor este ca de ziua capului familiei sa se dea o mare petrecere, amintind si ca Becali nu doreste ca sotia si fiicele sa il viziteze la inchisoare.

Gigi Becali, a participat duminica la Jilava la slujba de Rusalii oficiata de 11 calugari de la Muntele Athos, finantatorul Stelei implineste marti 55 de ani,

Comentarii

comentariu

About the Author

-