Published On: lun, Iun 10th, 2013

Becali ramane la Rahova

becali_melodieBecali se afla la inchisoare din 20 mai, dupa ce a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MapN.

Acesta urma sa fie astazi mutat la Jilava insa comisia de la penitenciar a decis ca regimul de detentie al lui Gigi Becali sa fie semideschis dar miliardarul din Pipera nu este de acord cu această decizie si a depus contestatie.

Astfel, patronul Stelei mai ramane la Rahova pana la solutionarea cazului. El urma sa fie astazi transportat la Jilava, acolo unde urma sa inceapa perioada de detentie in adevaratul sens al cuvantului.

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a fost condamnat, la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul “Valiza”, decizia dispusa de Completul de cinci judecatori al instantei supreme fiind definitiva.

In 27 mai, la ultimul termen al recursului, unul dintre avocati lui Becali le-a aratat celor cinci judecatori ca au posibilitatea sa stabileasca o pedeapsa care sa permita totodata si suspendarea executarii ei, astfel incat clientul lor sa fie pus in libertate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-